Skip links

Detachering

Bureau Verbindende Zorg biedt door middel van kwalitatieve bemiddeling ervaren krachten, gekoppeld aan een bepaald project of termijn. Vaak heeft u al kennis gemaakt met toppers vanuit ad hoc diensten en heeft u de wens hiermee verder te willen gaan. Ook in het kader van detachering is het belangrijk de kwaliteit te behouden door middel van een aangestelde coach. De coach zal tevens de spreekbuis vormen tussen u en Bureau Verbindende Zorg.

Ad hoc diensten

U kunt op elk gewenst moment vakkundige zorgproffesionals verwachten. Op maatgerichte wijze maken wij een inschatting van de juiste kracht passend bij uw hulpvraag. Tevens is er een mogelijkheid een vangnet op te bouwen voor uw organisatie die u kan bijstaan in tijden van nood. Het sterk vangnet komt onder leiding van een persoon te staan die persoonlijke plannen regisseert en evalueert. Op deze manier houden we grip op de kwaliteit en is de verbinding blijvend.

Werving & Selectie

Wij voeren werving – en selectieprocedures uit om u als organisatie te ontlasten. Na een strenge voorselectie stellen wij de gefilterde vakkundige zorgproffesionals bij u voor.

Cliënten

Een belangrijke schakel die vaak vergeten wordt in het kader van trainingen is de cliënt zelf. U kunt hierbij denken aan de training “sociale vaardigheden”, waarmee het principe van het gewone leven beter tot zijn recht kan komen. Denk hierbij aan de zelfredzaamheid van cliënten in de maatschappij. Bureau Verbindende Zorg verzorgt een dienst als deze, uitgevoerd door ervaren trainers die van aanpakken weten.

Specialistische dienstverlening

In situaties van lastige vraagstukken uit de praktijk doen wij beroep op een gedragsdeskundige die uit ons eigen wervingsbestand komt. Tevens bestaat er een mogelijkheid de specialistische dienstverlening projectmatig in te zetten voor uw organisatie.

Coaching & Training

Medewerkers: Bureau Verbindende Zorg biedt coaching/trainingen aan voor uw personeel op het gebied van: agressiehantering/weerbaarheid (mindset: sterk in jouw schoenen staan). Behalve groepstrainingen met behulp van acteurs, gaan wij iets verder. Het is een optie om “coaching on the floor” te bieden. Wij maken hierbij gebruik van beeldmateriaal om menselijk gedrag visueel te maken. Op deze manier wordt de wisselwerking van gedrag tussen uw cliënten en personeel beter geanalyseerd en geëvalueerd.

Open chat
Hallo, waarmee mogen wij je helpen?